hurpesnurp.net

Bedriftsblogger

Bedrifter bruker blogger aktivt både til markedsføring og merkevarebygging. En blogg gjør det enkelt å holde kontakten med kundene, for det er viktig å holde på kunder, slik at de forblir lojale. En blogg kan være den lille detaljen som gjør at kundene fortsetter å besøke bedriftens nettside, og dermed holder seg oppdatert om nye produkter og tjenester som tilbys.

Alle typer bedrifter kan skrive en blogg, enten det er en stor bedrift eller en liten bedrift. Bloggen til Telenor handler selvsagt mye om mobiler og telefoni. Det er mange spennende artikler på bloggen, og artiklene er delt inn i kategorier, slik at det blir enklere å finne fram. Bloggen heter Jobb Smartere, og viser hvordan man kan spare tid og penger ved å ta i bruk gode tekniske løsninger som gjør hverdagen enklere.

Atea har laget en blogg som er interessant for alle som bruker data. Her finner man nyheter, artikler og nyttige tips. Også i denne bloggen er artiklene inndelt i kategorier. Blant annet kan man lese mange artikler om sikkerhet, og datasikkerhet er et veldig viktig tema, ettersom det stadig dukker opp nye sikkerhetsrisikoer på nettet.

Spillselskaper ønsker å oppdatere spillerne sine om nye spill og tilbud, og bruker blogger aktivt. På Betssons blogg finner man aktuelle nyheter, og man finner også tips til andre blogger man kan lese, blant annet kasinobloggen, konkurransebloggen, pokerbloggen og sportsbloggen. Slik kan man velge en blogg etter eget ønske.

Alle som bruker Visma programvare vil ha stor nytte av å lese bloggen til Visma. Det er lett å finne fram på bloggen, ettersom det er lenker til ulike kategorier øverst på siden. Man kan også skrive kommentarer til innleggene, noe som for mange er en viktig del av blogger. Kan man ikke kommentere eller gi tilbakemeldinger, blir det bare som å lese på en oppslagstavle for bloggeren.