hurpesnurp.net

Kjendisblogger

Det er ikke bare folk flest som skriver blogger. Stadig flere kjendiser har også egne blogger, det gjelder både idrettsutøvere, skuespillere og musikere. En blogg kan være en god måte å markedsføre seg på, for der man kan legge ut egen musikk eller skrive om hva man holder på med i livet.

Forfattere skriver også blogger, der de blant annet skriver om kommende bøker. Spesielt serieforfattere har stor suksess med dette, ettersom de ønsker et nært forhold til leserne sine. En blogg gjør det også mulig for leserne å komme med kommentarer og spørsmål. På den måten føler leserne at de får et nærmere forhold til forfatteren.

Blogger skrevet av idrettsutøvere kan gi mange tips til barn og unge som gjerne vil begynne med en idrett, for på disse bloggene kan man ofte få treningstips eller ernæringstips. Det er også inspirerende å lese en blogg som er skrevet av et stort forbilde. Idrettsutøvere liker å gi noe tilbake til fansen og supporterne, men en idrettsutøver er ofte veldig opptatt, og har ikke tid til å møte opp på mange arrangementer. Derfor er det lettere å blogge, og holde fansen oppdatert på den måten, og dermed oppnå nærhet til fansen.