hurpesnurp.net

La deg inspirere av hageblogger

Mange liker å blogge, og det er selvsagt naturlig at folk blogger om det de er interessert i, enten det er mote, håndarbeid eller hobbyer. Hageblogger har mange lesere, for selv om alle liker å gjøre hagen personlig, er det fint å hente tips og inspirasjon hos andre. Hageblogger kan gi tips om stell av plen og planter, og råd om hvordan man kan lage ting selv og spare penger.

Hager kan være både enkle og kompliserte, alt etter hvor mye tid man vil bruke på hagestell. Noen elsker å ha en hage med hundrevis av blomster, mens andre vil ha en lettstelt og enkel hage. Blogger kan gi tips til alle typer hager, også barnevennlige hager. Og ofte er det ikke så mye som skal til for å piffe opp hagen litt. En hekk, for eksempel en hekk av tuja rammer inn hagen, og skjermer samtidig mot innsyn. En hekk er også en god ide dersom man bor ved en vei. Da er hagen en tryggere lekeplass for barna, ettersom hekken fungerer som en sperre mot veien.

Blomsterplanter kan være vanskelige å få til, og mange velger å kjøpe ferdige planter. Hageblogger kan gi tips til hvordan man sår frø selv, og hvordan man lager et eget drivhus, egne blomsterkasser og lignende. Er man litt nevedyktig, er det mye som kan lages selv, og dermed får man en mer personlig hage.

Hageblogger kan selvsagt ikke gjøre jobben for deg, men med gode tips er det lettere å lykkes med hagen. Det viktigste for å få en fin hage er å planlegge godt, og lage en hage som passer eget behov og egne ønsker. Det skal heller ikke så mye til for å lokke fugler og sommerfugler til hagen og få ekstra stor hageglede av dem.