hurpesnurp.net

Lag din egen blogg på 1-2-3

Vi lever i en tid hvor «alle» ønsker å eksponere seg selv, sine bilder og livet sitt. Og ingenting er galt i det! Svært mange blogg-lesere er trofaste følgere av sine favoritter, samtidig som de etterlyser noe mer særegent: En blogg som er eksakt opptatt av det de selv er interessert i.

Hva med deg selv, har du lyst til å skape din egen blogg? Bli stor og populær blogger med rikelige reklameinntekter?

Din første, naturlige tanke vil være å studere hva slags blogger som allerede finnes der ute. Er du stødig nok i engelsk til å henvende deg til et utenlandsk og fremmedspråklig publikum? Eller er det kanskje best at du skriver på norsk – i hvert fall i starten?

Det er forferdelig vanskelig å skape en helt ny greie på internett. Samtidig er det lett å drukne blant alle andre om du for eksempel skriver en «rosa-blogg» om hår og sminke som så mange tusen andre jenter i Norge.

Hvilke interesser har du som er kanskje unik i venneflokken din? Driver du håndarbeid få andre klarer å mestre? Har du god dreis på det å spille spill på casino på nett og gjøre noen få kronestykker om til timevis med spennende underholdning hvor man potensielt kan vinne store summer?

Det enkleste vil være om du oppretter en blogg innenfor etablerte plattformer (www.wordpress.org). Da vil du få solide verktøy til å lage din egen blogg med enkle håndgrep som ser lekre ut allerede på første forsøk med å legge ut ditt eget, unike innhold.

Men du må selvsagt fortsatt jobbe med å finne et innhold som særlig du har forutsetning for å dele med verden og alle leserne der ute… Lykke til!